Galna kosjukan...
Och här är dom galna linserna som jag beställde mouhahahah!
Lila såklart! ;D
MEN det är ingenting som jag vart särskilt nöjd över hehe, det ser ut som om jag har galna kosjukan...
Så jag kommer absolut inte använda dom ikväll, kanske när jag går ut och går med greven och skrämma lite tanter som tycker att han är liten hehe....

Ja, ikväll ska jag va fejk ;D både lösögonfransar och lite löshår, för er som granskar bilden och ser att jag har lösögonfransar på mig, tihi!

Aja nu sja ja sminka mig!

2 flugor i en smäll...

Idag har Greven fått en tugguppgift, nämligen en bit morot, gud vad länge den räckte hehe, men han tyckte den var god iallafall :D


Här har jag spytt ner min tröja så det är tröjbyte på gång!

Igår åkte vi ju till söderhamn en sväng å hälsade på miish, som sagt så gjorde vi en raggar runda på stan först, sen gick vi upp till hennes lägenhet.
Kidden va inte på det bästaste humöret hela tiden kan ja lova hehe, men han ska väl få va grinig han oxå!
När jag skulle till bussen på väg hem så somnade han i vagnen och sov ända hit tills jag klev av i edsbyn, det är ungefär en och en halv timme hehe...så han va trött den stackarn.

Bowling å lite bira...

Gud vilken underbar dag det är idag!
Jag har gått en promenad på byn med Greven och njutit av varenda solstråle!
Ikväll blir det utgång, först blir det bowling å sen blir det trubadur, det kommer ett par från bollnäs som ska hålla oss sällskap :)
Sen hörde jag nån fågel kvittra att mina gamla coacher på mitt gamla jobb skulle dit, det ska bli kul!
Men nu ska ja fortsätta med matlagningen å sen ska ja hoppa in i duschen, så får man se hur mycket man hinner innan lillemannen vaknar :)

Jo, föressten så kom det en söt tant på en såndär spark när jag va ute med Greven, hon va säkert upp emot 70 bläck, precis när jag gått förbi henne hör jag att hon fnittrar till, så jag vänder mig om och då står hon och spanar in Greven, sen kläcker hon ur sig:
- Ja, tänk, hundarna dom blir bara mindre och mindre, guuuuuuuuuuud vaaaaaaaaaad söööööööööt!
Haha

tjing tjong